Back to top

Viatjar pel món amb els videobloggers

El coronavirus no ens permet viatjar pel món però sí que podem descobrir països, cultures i tradicions a través dels videobloggers. La Núria i el Lluís, col·laboradors de viatges del Va Com Va ens en recomanen alguns.
alex tienda

Són molts els videobloggers que ofereixen contingut de tota mena a les seves gravacions sobre els seus viatges arreu del món. Aquest és un recull d'alguns d'ells que mostren l'experiència de viatjar d'una manera interessant.

Alan x el Mundo

alan

Alan x el Mundo és un actor mexicà que explica al seu Canal de Youtube els viatges que ha fet arreu del món per tots els continents; vídeos divertits i entretinguts on podreu descobrir la seva manera de viatjar amb motxilla.


Charly Sinewan

charly

Charly Sinewan al seu canal de Youtube hi podeu trobar les aventures d'un viatger que recórrer Àsia amb moto i 3 càmeres que documenten les seves experiències. Uns vídeos molt ben produïts a l'estil documental on explica tot el que li passa, tot el que es troba.


Jorge Sierra

narnajito

El gallec Jorge Sierra viatja amb el seu dos-cavalls de color taronja, el "Naranjito". Al seu canal de Youtube hi trobareu les seves experiències durant quatre anys de viatge, vídeos de 45 minuts - 1 hora per passar una bona estona; sobretot, descobrirem com ha canviat la seva manera de viatjar en aquests 4 anys; narra les seves pors, inquietuds i alegries durant el llarg viatge.


Alex Tienda

corea

Alex Tienda, un youtuber recomanat per descobrir com és l'experiència de viatjar a Corea del Nord.


LuzuVlog

luzu

LuzuVlog un youtuber que podem seguir si tenim ganes de descobrir Estats Units, i sobretot, Califòrnia i la Ruta 66.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades