El Vic trenca el moment dolç del Reus

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha vist trencada la seva ratxa de set victòries consecutives contra el Vic. L'equip d'Enrico Mariotti ha perdut 4 a 6 contra el conjunt de la capital de l'Osona en un partit molt intens. Els roig-i-negres han fallat dues faltes directes i un penal, tres jugades clau que en el cas d'haver encertat, haguessin canviat el guió de l'encontre.

La segona parada del tourmalet roig-i-negre no ha acabat amb un final feliç. L'encontre però ha començat de la millor manera possible quan, al primer minut de partit, Marc Torra ha avançat als roig-i-negres amb una excel•lent jugada invidivual.

L'alegria del Reus Deportiu La Fira ha durat poc. Jordi Burgaya s'ha tret de la màniga una potent canonada que ha perforat l'escaire de la porteria de Pedro Henriques. Uns minuts més tard, Burgaya, de nou, ha tornat a marcar per capgirar el marcador després d'una bona assistència de Mig Ordeig.

El Vic decidit a encarrilar el partit ha ampliat distàncies mitjançant una contra executada per Cristian Rodríguez. Raül Marín i Joan Salvat, els dos alhora, han rematat al vol per retallar distàncies. El capità del Reus podria haver igualat el marcador però Gerard Camps ha aturat una falta directa.

A la represa, el Vic ha anotat el quart mitjançant Jordi Burgaya. El Reus s'ha bolcat a l'atac i en dos minuts frenètics ha tornat a igualar el marcador. Matías Platero ha anotat caient des del terra i després Torra ha restablert les taules després d'errar una falta directa. El gerro d'aigua freda ha arribat a pocs minuts pel final amb el gol de Romà Bancells i l'errada de Torra en el penal. Els de l'Osona han sentenciat mitjançant Mia Ordeig amb una falta directa.

El Reus Deportiu La Fira se situa a la quarta plaça amb 23 punts, demà els roig-i-negres visitaran la pista del Barça a dos quarts de set de la tarda.