Victòria de categoria per seguir en la lluita pel play-off

SILVIA ANDREO

Nou triomf del Club de futbol Reus Deportiu que ha guanyat 2 a 0 l’Huracan. Els roig-i-negres han sumat la quarta victòria en 5 partits, fet que els apropa encara més als llocs d’ascens, ara són cinquens i empatats a punts amb el quart, d’Hèrcules. Els de Natxo González han sentenciat el matx en la primera mitja hora de joc amb els gols d’Edgar Hernández i Oscar Rico.

Victòria però no qualsevol victòria. El Reus ha guanyat i ho ha fet amb nivell, amb bon joc i amb dos gols. Davant esperava un rival directe i un dels equips més complicats de la categoria. Els de Natxo González volien els tres punts per deixar clar que segueixen vius i que els mals moments ja són història.

L’Huracan ha estat l’amo de la pilota durant la primera part, Aridai ha estat el primer en provat Badia, i ho han seguit intentat amb llançaments llunyans. Però els roig-i-negres han estat més llestos i la primera arribada que han tingut l’han fet bona. Marin, assistent excel•lent en el partit d’avui, ha enviat una pilota perfecte cap a Edgar Hernández que s’ha desfet de Paco, i ha xutat a plaer per marcar el 1 a 0 al minut 21.

Poc després el mateix Edgar ha pogut fer el segon amb un xut des de l’interior de l’àrea. Però al minut 30 ha tornat a aparèixer per allí Miguel Marin que ha buscat Oscar Rico a l’altra banda. De les botes de l’extrem ha sortir pura màgia. Ha caçat l’esfèric per col•locar-lo a la seva mida i amb la cama esquerra enviar-lo al fons de la xarxa. Amb el 2 a 0 brillant al marcador l’huracan no s’ha rendit, Agudo ha pogut marcar a la sortida d’un córner, l’arbitre ha anul•lat aquest gol a Amarilla i Edgar Badia també ha brillat al refusar aquest xut del mateix jugador rival.

A la segona meitat el Reus ha tingut més la possessió i també ocasions com la rematada de Folch que s’ha estavellat en el porter o el cop de cap alt de Colorado. I a Colorado, avui titular, també li han invalidat aquesta diana per fora de joc. Però poc ha importat ja perquè la victòria era ja del Reus. El Reus puja un lloc a la taula i és situa cinquè empatat a 41 punts amb el quart d’hèrcules. Diumenge toca visita al camp de l’Olímpic.