Back to top

Victòria per continuar en zona de play off d'ascens

L'equip Vermuts Miró Reus, del CTT Ganxets de Reus, s'imposa (4-3) al Vasa Arroyo-CDO i continua a la tercera posició del grup 2 de la Divisió d'Honor Femenina de Tennis Taula.
vermuts miro reus vasa arroyo

L'equip Vermuts Miró Reus del Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha aconseguit una important victòria (4-3) davant el Vasa Arroyo-CDO de Valladolid. Les reusenques s'han imposat al conjunt visitant en un duel molt igualat que no s'ha decidit fins a la partida de dobles. D'aquesta manera, els enfrontaments entre les esportistes dels dos equips s'han anat decantant per un cantó i per l'altre fins que s'ha arribat a l'empat 3-3. Ja en el partit de dobles decisiu, Constanza Martínez i Magda Veciana s'han imposat a les visitants Laura Fernández i Maria Vintilla per 2 a 3.

L'equip Vermuts Miró Reus ocupa la tercera posició del grup 2 de la Divisió d'Honor Femenina amb 14 punts i continua en zona de play off d'ascens. El proper partit de les reusenques tindrà lloc el dissabte 10 de febrer a les 17:00 hores davant el Tecnigen Linares.