Victòria contundent del CD Riudoms a ritme de sort i encerts (4-2)

En un duel molt disputat aquesta tarda a Riudoms, les de Raul Lucha s'han endut una victòria merescuda per 4 a 2 contra el Club de Futbol Pardinyes. Les del Segrià han enviat la pilota al pal en dues ocasions

El Club Deportiu Riudoms tornava a la gespa amb la incertesa de com respondria l'equip després del cap de setmana de descans i disputant-se els tres punts amb un rival directe com el Club de Futbol Pardinyes. Ha dominat el joc en moltes ocasions i a més la sort li ha anat de cara, ja que dues amenaces del Pardinyes han acabat al pal.

Les del Segrià han estat àgils a l'hora de sembrar la por al Baix Camp, i han anotat el 0-1 en menys d'un quart d'hora (14'). Abans que ningú pogués augurar un mal pronòstic per al conjunt local, però, la davantera Joana Roig ha agafat la paella pel mànec i ha reconduït el partit trobant l'empat (33'). Minuts més tard, Lledó ha certificat el nou rumb del Riudoms en el partit, avançant-se en el marcador des del punt de penal (38').

Feina feta abans del descans

Les locals marxaven al vestidor plenes d'orgull i amb 45 minuts més per acabar de rematar la feina. A la represa (48'), de nou Lledó ha trobat l'espai entre els tres pals. El conjunt de Ponent ha tornat al partit des de la pena màxima, en un 3-2 que ha afegit tensió a ambdues banquetes. Aprofitant els últims minuts al més estil riudomenc, Mar Dueso ha sentenciat el matx (88'). Amb una rematada de cap, ha superat la portera visitant, Elian Grau que, per cert, s'ha mantingut en una posició molt avançada al llarg de tot el partit.

D'aquesta manera, el CD Riudoms acumula dues victòries consecutives, guanya seguretat en la competició i escurça distàncies amb els equips de la zona central de la classificació. La propera jornada les riudomenques repeteixen a casa i rebran al Levante Las Planas el pròxim diumenge.