Victòria del CF Reus Deportiu amb doblet d'Àlex López

El CF Reus Deportiu ha guanyat l’Olot per 3 gols a 1 a l’Estadi Municipal. D’aquesta manera el conjunt d’Emili Vicente té la permància pràcticament a tocar.

Després d’un inici amb un joc molt imprecís per part dels dos equips ha estat el Reus qui ha colpejat primer. Al minut 12 de joc, Figueiredo ha obert el marcador per als roig-i-negres amb una rematada de cap al segon pal després d’una centrada des del córner de Ramon Folch. D’aquesta manera doncs, el portuguès ha aconseguit el seu primer gol amb l’elàstica del Reus. L’Olot no s’ha desfet i ha buscat amb insistència l’empat, tot i que sense ocasions clares de perill.

Tot i això, ha estat el Reus qui ha disposat de la més clara, amb un xut d’Álex López que ha aturat el porter Fornés. El domini visitant però ha tingut la seva recompensa al minut 35 de la mà de Xavi Muñoz, qui ha empès tot sol al fons de la xarxa una bona centrada de David López. Edgar Badía avui titular, no hi ha pogut fer res. Els garrotxins han seguit amb el domini en el joc però aquesta ha estat la tarda de l’efectivitat del Reus, ja que després d’una bona jugada de Guedes i una assistència de Jiménez, Álex López ha marcat de cap el 2 a 1 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa, el mateix dibuix de partit, i el domini visitant ha incrementat quan al minut 60 Socias ha estat expulsat per un cop de colze a la cara d’un jugador de l’Olot. A partir d’aquí, l’Olot ha estat l’amo i senyor del partit, però no ha pogut fer res davant la defensa tancada del Reus, que ha buscat un contracop o una jugada aïllada per sentenciar el partit. Ocasió que ha arribat al temps de descompte, amb un altre cop Àlex López com a protagonista. El roig-i-negre ha signat el seu doblet després de controlar una passada directa De Badía des de la seva pròpia porteria, signant així el seu dotzé gol de campionat, i certificant pràcticament el primer objectiu de la temporada pels reusencs.

El Reus és ara onzè amb 44 punts, a dotze del play off de descens i el proper diumenge jugarà a camp del Badalona, en busca dels 45 punts que històricament marquen la permanència definitiva.