Victòria desigualada del Reus

Nova victòria acompanyada d'una altra golejada del Reus Deportiu Miró. L'Igualada només ha estat rival durant els primers vint-i-cinc minuts de la primera part. L'aturada no ha frenat el ritme ganxet.

Tot i el resultat final, poca història al primer temps. Anades i vingudes per part dels dos conjunts, però amb més oportunitats per part del Reus. Fins al minut 19 no ha arribat el primer gol del partit. Àlex Rodríguez ha resolt un contraatac fulminant dels reusencs, que ha començat després d'una gran aturada de Càndid Ballart.

Sense temps per pair el gol, l'Igualada ha empatat el partit al cap d'un minut mitjançant Gerard Riba, després de l'assistència del reusenc Marc Palau. Quan faltaven dos minuts pel descans, una blava de Pablo del Río en una acció amb Bernat Yeste ha fet lluir a Càndid Ballart, que ha aturat la falta directa.

Pocs gols en el marcador tot i les oportunitats del Reus i dos pals de l'Igualada. L'emoció arribaria a la represa.

caldes

Cinc minuts per sentenciar

Tres-cents segons ha necessitat el Reus per treure l'Igualada del partit i de l'electrònic. Romà Bancells ha posat el Reus per davant en el marcador després d'una assistència al segon pal d'Àlex Rodríguez.

No ha pogut reaccionar el conjunt de l'Anoia, perquè pocs segons després, una nova passada de Rodríguez ha deixat sol a Marc Julià davant del porter. L'olotí ha aixecat la pilota i l'ha enviat al fons de la porteria d'Elagi Deitg.

I per acabar aquests cinc minuts màgics, Àlex Rodríguez ha situat el quart gol en el marcador, després de la seva clàssica diagonal des del centre de la pista. Xut creuat en què Deitg no hi ha pogut fer res.

reus

Amb quatre no n'hi ha prou

Pablo Nájera ha fet la maneta i una triangulació entre Marín, Castro i del Río ha acabat amb el gallec situant el sisè al marcador de Les Comes.

Raúl Marín no podia faltar al festival ofensiu roig-i-negre a Igualada. En una falta directa executada amb paciència i delicadesa, Marín s'ha plantat davant de Deitg, ha aixecat la pilota i l'ha picat per damunt del porter.

El killer no n'ha tingut prou amb la falta directa i al minut 40, ha marcat el vuitè gol. Roger Bars i Gerard Riba han maquillat el marcador, situant el 3-8 final.

reus

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu (Caldes-RD Miró)

Dimecres a pel liderat

Els reusencs poden recuperar el lideratge de l'OK Lliga el pròxim dimecres, sempre que guanyi el partit ajornat contra el CE Lleida Llista Blava, en un duel entre dos invictes de la competició. El Reus Deportiu Miró continua sense conèixer la derrota i segueix demostrant que aspira al títol de lliga.