Victòria per la mínima, però sense complicacions a Vic

El Reus Deportiu suma una nova victòria en OK Lliga davant el Vic (2-3). Els de Jordi Garcia, que s'han vist sorpresos en la primera meitat amb un gol de Tirso, han sabut capgirar el marcador gràcies a un gol de Marc Julià i dos de Joan Salvat a la represa.
Imatge de l'encontre entre el CP Vic i el Reus Deportiu

Ensurt per rectificar

Partit més sofert del previst veient la classificació per part de tots dos conjunts. El Reus que, a priori, havia de guanyar còmodament aquest matx, ha patit instants després del xiulet inicial. Els de Vic, han gaudit de la possessió de la bola en els primers minuts de partit i els reusencs esperaven qualsevol errada per sortir al contracop i sorprendre el porter local.

Corria el minut 15 quan Àlex Rodríguez ha comès un rigorós penal a Tirso. Aquest, ha relliscat dins l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat la pena màxima. Càndid ha aturat, però en segona instància, Tirso ha batut el porter reusenc per posar l'1 a 0 i donar la sorpresa al Pavelló vigatà. A partir d'aquí, el Reus s'ha tret la son de les orelles i ha buscat amb insistència la porteria defensada per  Burgaya. Tot i així, s'ha arribat al descans amb el resultat en contra.

El Reus posa les coses al seu lloc

La segona meitat ha seguit el mateix guió que el final del primer temps amb els roig-i-negres bolcats a l'atac i buscant el gol de l'empat. Al minut 35, ha arribat el premi. Julià ha aprofitat un rebot de Carballeira per perforar la porteria del porter local i posar les taules al marcador (1-1). Ja a la següent jugada, oportunitat d'or pels reusencs després que Burgaya hagi comès penal a Joan Salvat. Ell mateix, però ha aturat les dues oportunitats d'Àlex Rodríguez.

Ja amb els roig-i-blancs amb inferioritat, els del Baix Camp han anotat el segon. Gran recuperació que finalitza Salvat amb una bona definició davant el porter i capgira l'electrònic al 36 (1-2). Tres minuts després, altre cop el capità del Reus, ha aprofitat una molt bona assistència de Marc Julià per donar tranquil·litat als ganxets (1-3).

L'ex del Voltregà ha tingut el quart al seu estic però, altre cop, no ha estat encertat amb una directa. Al minut 47, Càndid ha evitat que els d'Osona entressin de nou al partit aturant la desena a favor del Vic. Res ha pogut fer però el porter visitant, quan, a falta d'un minut per finalitzar el matx, Tirso no ha perdonat amb la segona directa per deixar el marcador 2 a 3.

Tres punts molt importants pels homes de Jordi Garcia que garanteixen les posicions capdavanteres per seguir l'estela del Barça. La propera setmana els reusencs rebran a casa el Noia, dissabte, 20 d'octubre, a partir de les nou del vespre.