Victòria per la mínima del Reus Deportiu Miró a Alcobendas

El local Pelayo Aspra ha perdonat la vida als roig-i-negres en fallar la desena falta quan restaven 30 segons per a la fi del partit. Un matx que ha acabat amb un resultat de 4 gols a 5 a favor del conjunt de Jordi García.
Imatge del partit d'anada entre el Reus Deportiu Miró i el CP Alcobendas

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu Miró

Pels pèls. El Reus Deportiu Miró ha guanyat al Club Patín Alcobendas per només un gol de diferència (4-5) en aquesta jornada 27 d'OK Lliga. En un partit marcat pel gran paper del mur local, Alvaro Shehda, ha estat el porter reusenc qui ha fet decantar la balança pels de la capital del Baix Camp aturant la desena dels roig-i-negres.

Res decidit en la primera meitat

Al Polideportivo Municipal José Caballero no s'hi ha vist un gol fins al minut 11 de partit. Pelayo Aspra, un dels protagonistes del duel, ha aprofitat una passada de Roca per fer la primera diana de la tarda (1-0). Sense temps a reaccionar, el Reus ha fet la rèplica en la jugada següent. Ha estat Àlex Rodríguez l'encarregat de posar les taules amb un xut creuat des de fora l'àrea (1-1).

Els homes de Jordi García tenien la difícil missió d'aturar un conjunt capficat en aconseguir la salvació aquesta temporada, però ni les baixes de Marcos López i Gonzalo Pérez han ferit als verd-i-blancs. Al mateix minut de partit, el col·legiat ha assenyalat penal i César Carballeira ha aconseguit avançar per primera vegada als reusencs mitjançant la bola aturada (1-2). No han tardat a respondre els madrilenys de la mà de Jorge López dos minuts més tard (2-2). Amb un gol de Curro Fernández al 17, el partit ha arribat al descans afavorint així als locals (3-2).

El Reus torna a patir en els últims minuts

La segona meitat ha arrencat amb l'expulsió de Pelayo al minut 30. Però Shehda ha aturat les intencions de Marc Julià. Tot i així, el mateix 15 del Reus ha posat l'empat al 33 després d'una passada de César al segon pal (3-3).

Constant d'anades i vingudes per part de tots dos conjunts que ha culminat amb una diana de Salvat. El capità ha esperat pacient el fruit de les possessions interminables del seu equip (3-4). I quan semblava que arribaria el 3-5, Roca ha fet un gol espectacular des del mig de la pista (4-4). Àlex però ha esvaït la il·lusió de l'afició quan la grada encara celebrava l'empat (4-5). Una targeta blava a Cristian Rodríguez ha ofert a l'Alcobendas les taules, però Càndid ha aturat el llançament de Pelayo.

Amb aquest empat el Reus Deportiu Miró se situa tercer a la taula classificatòria a falta de disputar-se encara tots els partits de la jornada. El proper matx serà decisiu; al Palau d'Esports davant el Liceo el proper dissabte 18 de maig a les nou del vespre.