Victòria de líder

El Reus Deportiu Miró se situa líder de l'OK Lliga després de la victòria a Vic. El partit ha estat controlat de principi a final pels roigs-i-negres, que no han vist perillar el seu domini en cap moment. Els reusencs continuen sense conèixer la derrota a la competició domèstica.

Poca història al Pavelló Olímpic de Vic. El Reus era conscient que guanyar significaria situar-se a la primera posició de l'OK Lliga i no ha desaprofitat l'ocasió.

Cinc minuts han necessitat els homes de Jordi Garcia per avançar-se en el marcador. Una bola recuperada per Marín i la posterior jugada entre el killer, Julià i Rodríguez, ha acabat amb el 27 reusenc enviant la pilota al fons de la xarxa.

vic

Partit sota control

Julià s'ha emportat un cop d'estic de Molas, que ha vist la targeta blava. Raúl Marín ha executat la falta directa a la perfecció i ha situat el 0-2 a l'electrònic, resultat amb el qual s'arribaria al descans. Minut onze i partit lligat.

La sensació de control per part del Reus ha estat present en tot moment, tot i que al tram final de la primera part, un Vic més incisiu i directe ha fet posar la granota de treball a Càndid Ballart, que ho ha aturat tot.

vic

Sense canvis a la segona meitat

A la represa, tot igual. Un Reus pacient i sense precipitar-se en cap moment ha sabut gestionar l'avantatge. Al minut vuit, els àrbitres han xiulat un penal de Raúl Marín, que ha vist la blava. Càndid Ballart, que es troba en un gran estat de forma, ha aturat la pena màxima.

Els roigs-i-negres han sumat una nova inferioritat sense encaixar i, fins i tot, han generat ocasions per anotar el tercer. Àlex Rodríguez ha pogut situar el 0-3 amb un penal, però Burgaya ho ha impedit. A falta de 8:45 pel final, Marín ha provocat una nova pena màxima que ell mateix s'ha encarregat de marcar

vic

Traca final

Amb un Vic rendit, en poc més de tres minuts el Reus ha marcat més gols que en els quaranta-set anteriors. Marc Julià amb un doblet ha iniciat la traca final. Primer, després de rebre una assistència de Marín, que ha marejat la defensa des de darrere de la porteria fins a assistir a l'olotí. I el segon, de falta directa. La rutina continua.

Àlex Rodríguez ha fet el seu tercer gol de la nit des de fora de l'àrea després de recuperar una pilota, mentre que el capità Joan Salvat ha posat la cirereta al pastís amb el 0-7 final. Poesia ofensiva dels nous líders de l'OK Lliga.

vic

FOTOGRAFIES: CP Vic

El Reus, líder

Victòria de líder pels roigs-i-negres, en un partit marcat per l'estocada final dels homes de Jordi Garcia. Cada partit guanyat dels reusencs ve acompanyat d'una golejada.

Els ganxets li prenen el primer lloc de l'OK Lliga al Deportivo Liceo i fa un avís per a navegants: el Reus Deportiu Miró és un candidat ferm al títol