Victòria plàcida del CF Reddis

Els roigs-i-negres van deixar el partit sentenciat abans del descans (3-0). Aquest triomf i la derrota del Cambrils Unió deixa els reusencs a dos punts dels líders.

Deu minuts va necessitar el Club de Futbol Reddis per fer el primer gol del matí a l'Estadi Municipal. Adrián Jiménez va avançar els reusencs en el marcador després d'una jugada amb diversos rebots a l'interior de l'àrea. Els ganxets van anar per feina i Adrià Suárez va deixar el partit dat i beneït amb un doblet abans del descans. Primer després d'una gran jugada col·lectiva, i pocs minuts més tard, va aprofitar una bona centrada rasa per fer el tres a zero.

A la segona part el Reddis va adormir el partit, conscient que els tres punts ja estaven a la butxaca. El Vila-seca va fer el gol de l'honor en els darrers compassos del duel, amb una rematada de cap de Sergi Yago. Amb aquesta victòria, sumada a l'ensopegada del Cambrils, els reusencs continuen segons de la Segona Catalana a dos punts dels líders.