Victòria de prestigi a la pista del Liceo

SILVIA ANDREO

En hoquei hem de celebrar la victòria del Reus que s’ha imposat 4 a 5 al Liceo. Alejandro Domínguez no ha pogut comptar amb Matias Platero que complia sanció però tot i així, s’ha endut els tres punts d’una pista on no hi havia guanyat cap equip aquesta temporada.
Un gol de Marc Ollé en els darrers segons de joc ha donat un important triomf al conjunt roig-i-negre que l’apropa al quart lloc i que l’omple de moral per afrontar el proper cap de setmana la CERS.

El Reus ha aconseguit una victòria de prestigi a la pista del Liceo, on cap equip ha sumat els tres punts aquesta temporada, i que el manté en la lluita per la quarta plaça que continua en mans del Vendrell.
Els locals han estat els primers en avançar-se, Toni Pérez al minut 6 ha obert el marcador però la rèplica roig-i-negra no s’ha fet esperar i Marc Coy al 7 amb un tir llunyà ha posat l’empat.

El Reus ha estat superior durant la primera part, generant més ocasions però no ha pogut materialitzar-les. L’empat a 1 amb el que s’ha arribat al descans l’ha trencat de nou Toni Pérez de penal al minut 27 i el mateix jugador s’ha encarregat de fer el 3 a 1. Coy al 34 ha retallat distàncies i al 38 Pau Bargalló ha tornat a posar el partit més de cara pels gallecs amb un altre gol.
Xavi Costa només ha trigal un minut en marcar el 4 a 3.  Al 47, Xavi Rubio ha superat el porter Xavi Malián i ha establert l’empat a 4.

I quan quedaven 30 segons pel final, Marc Ollé s’ha vestit d’heroi i ha marcat el 4 a 5 definitiu, donant la victòria al seu equip. Un triomf que ha fet a la vegada que el Barça  pugués celebrar que s’ha és campió de l’Oklliga. El Reus es queda a dos punts de la quarta plaça a falta de dos jornades per tancar el campionat.
El proper cap de setmana els d’Alejandro Domínguez buscaran convertir-se en campions de la CERS.