Victòria treballada

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha hagut de suar de valent per imposar-se al Caldes. El conjunt d'Enrico Mariotti ha guanyat per 5 gols a 3 i fins als minuts finals de partit no ha aconseguit sentenciar el partit. D'aquesta manera, els roig-i-negres estrenen la temporada de l'OK Lliga a casa amb una victòria.

El primer gol del Caldes, quan només corrien 5 segons en l'electrònic, ha estat la viva imatge del rival del Reus. El conjunt barceloní no ha posat les coses gens fàcils als reusencs encara que Raül Marín ha empatat un minut després per tornar a començar de 0. El Reus ho ha intentat una vegada rere una altra però no ha estat fins a la segona meitat quan ha tornat a perforar la porteria del Caldes.

Al minut 27 Matías Platero ha rematat una assistència d'Àlex Rodríguez per avançar al Reus però 3 minuts més tard el Caldes ha empatat mitjançant Xavi Rovira. Una dinàmica que s'ha repetit pocs instants després. Triangulació perfecta entre Raül Marín, Albert Casanovas i Marc Torra que ha acabat amb gol de l'ex del Benfica.

Malgrat això, el Caldes ha tornat a empatar mitjançant Roger Asensi. Al final, la bola aturada ha fet decantar la balança pel Reus Deportiu La Fira. Al minut 43 Albert Casanovas de penal ha posat el 4 a 3 i el cinquè gol reusenc l'ha fet Marc Torra després de caçar una falta directa fallada per Raül Marín. Pedro Henriques també ha estat decisiu estalviant uns últims minuts de patiment.

El proper partit del Reus Deportiu La Fira serà dissabte vinent a Igualada a la 1 del migdia. Partit que es podrà seguir a través de Canal Reus Televisió.