Victoriosos per la defensa

El filial del CF Reus guanya (1-0) l’Europa CE amb una defensa espectacular de la porteria davant la superioritat dels visitants.
Reus B Cambrils - Europa CE

El CF Reus B Cambrils ha guanyat a casa (1-0) davant l’Europa CE després d’acumular dues derrotes consecutives i un empat. Tot i el triomf, el partit l’han dominat els de la Vila de Gràcia, mentre que la defensa del Reus ha sigut una paret constant.

La primera part s’ha saldat amb diverses ocasions dels barcelonins, però la bona línia defensiva dels roig-i-negres no ha deixat passar cap pilota a dins de porteria. Al minut 19’ l’equip d’Albert Company ha tingut la primera oportunitat amb un xut de Guerrero des de dins de l’àrea, però ha sortit per sobre del travesser.

La segona part també ha prevalgut el joc dels visitants i amb només cinc minuts, els de Joan Esteva ja han tingut dues ocasions clares. Al minut 62, el roig-i-negre Adri Arjona ha estat a punt de marcar amb una rematada de cap, però la pilota ha tornat a superar el travesser. Després de diverses opcions de l’Europeu que han acabat sent fora de joc, Adrià Arjona ha encetat el marcador al minut 74’. Llavors, els contrincants han tornat a despertar, però no han pogut amb els reusencs.

El CF Reus B Cambrils es manté a la mitja taula de la classificació de Tercera Divisió, situant-se al novè lloc amb 40 punts. La setmana vinent, diumenge 25 els roig-i-negres es desplaçaran fins al camp del Prat A.E.A. per jugar la 27ena jornada a les 12 del migdia.