Back to top

Vileros i Mariners inicia el rodatge d’un migmetratge

Les mesures de seguretat establertes arran de la COVID-19 feien inviable la representació del ball parlat a plaça i va acordar amb l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Cambrils la gravació d’un migmetratge que substitueix l'actuació d'enguany

Els membres del ball parlat “Vileros i Mariners” han iniciat aquesta setmana el rodatge d’un migmetratge que s’estrenarà el proper 8 de setembre, dintre del marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí 2020.

La representació a la plaça, inviable

Les mesures de seguretat establertes arran de la COVID-19 feien inviable la representació del ball parlat a plaça, com es ve fent des de l’any 2018. És per aquest motiu que l’equip de Vileros i Mariners va acordar amb l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Cambrils la gravació d’un migmetratge que substituirà l’actuació d’aquest 2020.

El migmetratge comença amb una roda de premsa de les tres autoritats, on es decreta un estat d’alarma que obliga a confinar tots els personatges, i mostra com els quatre matrimonis viuen de diverses manera aquest confinament.

A més dels 11 personatges, també apareixen en algun moment de la pel·lícula tots els membres de l’equip (músics, apuntadors...), així com algun convidat especial.

El rodatge va a càrrec dels cambrilencs Sinestèsic Productora Audiovisual, responsables dels anuncis publicitaris que van servir per promocionar les edicions anteriors amb gran èxit. L’objectiu de l’entitat és estrenar aquest migmetratge el dia 8 de setembre en un espai obert i amb pantalla gegant.

Es duran a terme diferents passis, l’aforament serà limitat i se seguiran les mesures de distanciament establertes. Per poder assistir a l’acte s’haurà de fer amb cita prèvia.

Serà una edició especial, però Vileros i Mariners no volia faltar a la seva cita anual. Un estiu sense Nit d’Artistes Vileros i Mariners va néixer l’estiu de 2018 de la mà de la Nit d’Artistes de Cambrils.

Aquesta entitat és la responsable d’altres esdeveniments, com el carnaval (amb l’Arribada del Rei Carnestoltes i l’Enterrament de la Sardina) o com la Nit d’Artistes pròpiament, que s’ha celebrat cada mes d’agost des de l’any 2002, amb l’única excepció de l’any 2017 en què es va suspendre a causa dels atemptats de Cambrils.

Aquest any, la NAC no podrà celebrar l’acte que dóna nom a l’entitat, a causa de la situació actual originada per la pandèmia. Enguany, seria la seva dinovena edició.

Paraules clau:

Notícies relacionades