Back to top

El violeta, el color del Festival Pròleg

El Festival Pròleg es vesteix de color violeta gràcies a les Filomenes de Cambrils, un col·lectiu feminista que vetlla per la seguretat. La presència dels serveis sanitaris també hi estarà present, vetllant pels coneixements i prevenció de tots els espectadors.
Imatge del fular dels membres de l'AEIG Gent de Mar

Aquest dissabte s'estrena el Festival Pròleg, una iniciativa nascuda des de l'escoltisme de Cambrils. Els trucs de l'AEIG Gent de Mar celebra el final de la seva etapa educativa en aquesta branca a través d'aquest esdeveniment.

El festival comptarà amb un punt violeta, una carpa que estarà a càrrec de les Filolmenes de Cambrils, un col·lectiu feminista que està a la disposició del públic per informar i, alhora, per escoltar-lo. No obstant això, aquest espai també farà la funció de punt de salut, un establiment on disposarà d'un alcoholímetre. A més, els serveis sanitaris compartiran informació en aquest recinte, i també repartiran preservatius.

Els escoltes van idear una campanya de micromecenatge a través de Verkami per aconseguir ajuda financera, ja que ells mateixos són la principal font de finançament i l'entrada en aquest festival és totalment gratuïta.

A l'entrada del festival hi haurà alguns membres de l'associació que repartiran polseres als majors d'edat per a poder-los diferenciar dels menors, i assolir un consum responsable de l'alcohol que venguin a la barra del concurs.

Paraules clau: