Back to top

El violinista Ara Malikian entusiasma el públic del Fortuny

No és la primera vegada que el violinista Ara Malikian actua al teatre Fortuny de Reus, i el públic sempre surt encantat dels seus concerts. Aquest cap de setmana ha actuat, juntament amb el pianista Iván "Melón" Lewis, per oferir un repàs del seu nou disc "Le Petit Garage".

Energia, expressivitat, domini de la tècnica, sentiment... Tot són elogis pel violinista Ara Malikian, que aquest dissabte ha presentat al teatre Fortuny de Reus "Le Petit Garage", acompanyat pel pianista Ivan "Melón " Lewis. Es tracta del nou disc que recull, tal i com expressa Malikian, músiques d'arreu del món i d'èpoques molt diferents. Nascut a Beirut, el músic libanès té la nacionalitat espanyola i resideix a l'Estat espanyol. Des de molt petit ja es va iniciar al violí, de mans del seu pare, i de seguida va destacar pel seu virtuosisme en l'instrument. Al llarg de la seva carrera musical ha guanyat diversos premis.

Per a tots els públics

Amb la totalitat d'entrades venudes, entre els assistents s'hi ha pogut veure un públic molt variat: adults, jubilats, joves... i fins i tot infants, molts d'ells estudiants de violí. El concert de Malikian ha comptat amb dos passis, un a les 5 de la tarda i un altre a les 8 del vespre.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades