Back to top

Visita al campió de l'hoquei lliga

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu visita aquest nit el Palau Blaugrana en el partit avançat de la penúltima jornada de l'hoquei lliga. El conjunt d'Enrico Mariotti s'enfronta al Barça, actual campió de lliga, i ho fa amb l'objectiu de defensar la quarta plaça. Un encontre on els blaugranes ja no s'hi juguen res. 

Una carambola podria donar matemàticament la quarta plaça de l'hoquei lliga al Reus Deportiu. Per fer-ho els reusencs necessiten que el vent bufi a favor en el resultat del Moritz Vendrell contra el Liceo i el dels roig-i-negres contra el Barça. Tal com diu Roger Molina, el que cal però aconseguir la victòria contra el Barça. Un rival que ja ha guanyat el campionat de lliga i que per tant no s'hi juga res en aquest partit. Tot i aquesta situació el porter reusenc no s'en fia ni un pèl dels blaugranes.

La classificació matemàtica en aquest cap de setmana és una possibilitat encara que molt reduïda. Sinó es produeix, el Reus Deportiu s'ho jugarà d'aqui una setmana a casa contra el Moritz Vendrell. Un partit de vida o mort per tornar a la lliga europea dos anys després.