Back to top

El voleibol platja torna a Cambrils sense públic a les grades

Javi Monfort i Vicente Monfort i Kadri Puri i Erika Kliokmanaite s'han proclamat campions de la final del 'Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichi Catalan Volei Tour'.

FOTOGRAFIES: Federació Catalana de Voleibol

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichi Catalan Volei Tour ha tornat a fer parada a Cambrils, però enguany per celebrar-hi les fases finals. 

Javi Monfort i Vicente Monfort en el 'Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichi Catalan Volei Tour'

Dissabte, 5 de setembre, la platja del Regueral coneixia ja les vuit parelles que diumenge disputarien l'última prova, i en la jornada següent, els germans Javi Monfort i Vicente Monfort, en categoria masculina, i Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en la modalitat femenina, es proclamarien finalment líders del certamen. 

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite en el 'Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichi Catalan Volei Tour'

El campionat ha procurat en tot moment respectar les mesures sanitàries, i és per aquest motiu que s'ha viscut sense públic a les grades. De fet, la COVID-19 ja va impedir la disputa d'una de les fases a Barcelona, convertint-se la de Cambrils en la cinquena dins el circuit de l'any 2020. 

Tot i així un gran nombre de curiosos es van apropar a primer línia de mar per poder contemplar el millor vòlei platja català, deixant clar que, tot i la pandèmia, el municipi costaner segueix sent referència pel que fa al turisme esportiu. 

Paraules clau:

Notícies relacionades