Back to top

El voleibol reusenc, fregant la 1a catalana

L'equip sènior masculí del Club Voleibol Reus entra en fase d'ascens de primera divisió catalana. Ho han fet aquest diumenge després de guanyar al Cometa Bellvell. Ara els reusencs hauran de disputar el torneig d'ascens i classificar-se entre els 4 millors per accedir a la categoria més alta d'aquesta modalitat.
El voleibol reusenc, fregant la 1a catalana

Són els jugadors de l'equip Sènior masculí del Club Voleibol Reus celebrant l'entrada en fase d'ascens a primera catalana. Els ganxets han guanyat els tres primers sets del partit contra el Cometa Bellvei, classificant-se automàticament per intentar ascendir amb 34 punts, quedant en segona posició en la taula de 2a catalana.

Ara els reusencs hauran de disputar el torneig amb els altres 7 classificats per a aquesta fase d'ascens on només els 4 millors equips podran pujar a 1a divisió de la competició catalana.

Alejandro Peloso és director esportiu Club Voleibol Reus i explica que "el nostre objectiu és ascendir. Podem quedar entre els 4 primer per pujar a primera però nosaltres no volem quedar quarts, si podem, volem quedar primers. Anem sempre amb mentalitat guanyadora".

El Club Voleibol Reus encara el seu segon any de vida amb noves fites i aquest gran objectiu a 1a divisió. Actualment l'entitat disposa de 7 equips i un centenar de jugadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades