Back to top

"Volem demostrar al talent local que no cal anar a Barcelona per triomfar"

L'últim cap de setmana de setembre Tarragona acollirà el primer Startup Weekend de Catalunya Sud. Hem parlat amb els impulsors d'aquesta iniciativa.

Evitar que el talent del camp de Tarragona hagi d'emigrar per tenir una oportunitat. Amb aquesta premisa neix el primer Startup Weekend de Catalunya Sud, una iniciativa creada per l'entitat StartSud i que es durà a terme el 25, 26 i 27 de setembre a Tarragona.

La voluntat d'aquest programa és la de captar perfils emprenedors potents del territori que vulguin posar en pràctica el seu talent, amb el suport d'un grup de mentors amb experiència prèvia en el desenvolupament de noves empreses. Així, es planteja dur a terme un procés de selecció de personal a través de proves de lideratge i entrevistes d'on sortiran menys d'una desena de persones escollides. De tot plegat n'ha parlat Miquel Àngel Móra, co-fundador d'aquesta entitat al Notícies de Canal Reus, on ha posat de manifest que l'objectiu és demostrar al talent local que no cal anar a Barcelona per triomfar.

Paraules clau:

Notícies relacionades