Back to top

Volen boicotejar l'Ajuntament de Reus

L'assemblea oberta decideix mobilitzar-se aquest dimecres contra el consistori reusenc i aposta per obstaculitzar l'entrada de funcionaris i càrrecs electes a l'edifici. Aquest i altres possibles actes de protesta s'han debatut aquest diumenge entre una seixantena de persones que s'han reunit a la plaça Catalunya de Reus.
assemblea ciutadana reus, segona trobada

Nova trobada ciutadana en assemblea popular per decidir properes mobilitzacions en contra la repressió i el posicionament dels diferents partits polítics. Si bé les actuacions de la setmana passada van consistir en llençar brossa en punts concrets de Reus per denunciar col·lectius i fets contraris al procés i a les llibertats, en aquesta ocasió s'ha optat per denunciar fets més propers als ciutadans de Reus, segons defensen, "començant la República des de casa". En aquesta línia, volien manifestar-se al proper ple, però donat que encara falten algunes setmanes perquè se celebri, han decidit concentrar-se aquest proper dimecres a primera hora del matí davant de l'Ajuntament, per obstaculitzar l'entrada dels treballadors i boicotejar l'activitat dels representants polítics. Tot plegat per denunciar decisions preses per l'equip de govern com l'increment dels impostos municipals o l'externalització dels serveis.

Durant l'assemblea s'ha volgut trobar un equilibri entre el nombre de mobilitzacions a la setmana i la seva contundència, i s'ha optat per deixar de fer-ne una diària, ja que això genera cansament, i fer-ne una o dues però més contundents.

Pel que fa als tallers sobre primers auxilis o seguretat digital, s'ha decidit traslladar-los de cara a la setmana que ve.

D'altra banda, des del sector estudiantil s'està treballant per fer alguna acció de penjada de cartells o acte reivindicatiu aquest dimarts a la tarda per difondre entre la ciutadania els motius de denúncia, amb l'objectiu d'eixamplar la base sobiranista.

Paraules clau:

Notícies relacionades