Back to top

"Volíem plantejar una programació més estable"

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, assegura que la pandèmia suposa un revés en els plans de renovació en clau cultural que volia fer Esquerra.
Daniel Recasens, regidor de Cultura.

Davant l'anunci d'un ajornament de la celebració de la Fira Internacional del Circ el Trapezi al juliol, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, explica que "es tracta d'una fira amb unes necessitats climàtiques concretes i, pensar, en més enllà del juliol se'ns fa difícil".

En aquest sentit, apunta que estan treballant perquè, sobretot les companyies del territori, hi tinguin cabuda.

De fet, Recasens defensa que "no podem negar l'evidència que ens trobem en una situació molt difícil, però volem ser positius i que la cultura també ens ajudi a sortir d'aquesta situació tan complicada".

"Estem plantejant un festival telemàtic"

D'altra banda, el regidor reconeix que la pandèmia ha truncat els plans que tenien per renovar la programació cultural de la ciutat. De fet, ha detallat que "volíem oferir una programació més estable, que anés més enllà de l'estiu, però la COVID-19 ens ho ha tirat tot per terra".

Davant del confinament, entre les idees de la regidoria, hi ha la de celebrar un festival online. Tot i això, Recasens defensa que encara no hi ha res lligat.

canalreus a telegram

Notícies relacionades