Back to top

Voluntaris per a la reducció de l'envelliment de la pell

Un grup d'Investigació de la URV està treballant en un projecte de recerca amb un extracte natural que podria servir per millorar la salut de la pell.
eina amb la qual es duu a terme l'estudi sobre envelliment de la pell de la URV, Eurecat Reus i l'Hospital Sant Joan de Reus

El grup d'Investigació en Nutrició Funcional, Oxidació i Malalties  Cardiovasculars de la URV amb Eurecat Reus i l'Hospital Sant Joan volen demostrar la hipòtesi en la que es podria reduir l'envelliment de la pell. Consisteix en prendre de forma oral un extracte natural de l'escorça d'una espècie de pi concreta. Actualment l'estudi està en fase d'avaluació, es a dir, es prova amb pacients que s'ofereixen voluntàriament per a la investigació. Per poder seguir amb l'estudi, el grup de recerca necessita més voluntaris per poder aconseguir resultats significatius.

Perfil dels participants

Els participants poden ser homes o dones majors de 35 any, no fumadors i que no duguin a terme cap tractament específic de la pell. La fase d'experimentació dura unes 6 setmanes on alguns dels pacients prenen l'extracte natural per comprovar si hi ha una millora en la hidratació, l'elasticitat o el nombre d'arrugues de la pell. A través dels aparells que s'utilitzen, es pot fer un seguiment molt exhaustiu de l'evolució de cada participant. D'aquesta manera els voluntaris també poden saber, ja en la primera visita, quin és l'estat de la seva pell.  

Un grup d'Investigació de la URV està treballant en un projecte de recerca amb un extracte natural que podria servir per millorar la salut de la pell . Eurecat Reus i Hospital Sant Joan de Reus

Els estudis de recerca es duen a terme a la Unitat de Nutrició i Salut d’Eurecat, situada davant de l’Hospital Sant Joan de Reus. En cas de no complir aquests requisits, la Unitat de Nutrició i Salut d’Eurecat duu a terme altres estudis, per als quals també es requereixen voluntaris, de forma que serien avisats per participar en altres recerques.

S’ha habilitat el correu electrònic estudis@eurecat.org i el telèfon 636 944 723, perquè les persones que vulguin participar en l’estudi s’inscriguin com a voluntàries o consultin els seus dubtes.

Notícies relacionades