Back to top

VOX s'organitza i agafa força en una trobada al Baix Camp

La Selva del Camp ha acollit aquest cap de setmana el Campus d'estiu de VOX Tarragona, on hi han participat un centenar de persones d'àmbit estatal. La seva presència no ha estat exempta de polèmica, perquè s'han produït concentracions contràries, convocades pel CDR del municipi.
Vox

El campus ha programat conferències i tallers per formar els simpatitzants i militants del partit. Els dirigents han exposat els pilars de la seva formació, han reafirmat la línia política a seguir, han valorat la situació política actual, i han donat a conèixer els reptes de futur del partit.

La presidenta provincial de VOX a Tarragona, Isabel Lázaro, defineix el partit com a defensor de "la llibertat, la democràcia, la igualtat, la unitat d'Espanya... Jo, sobretot, com a catalana i com a espanyola, el que defenso és poder seguir sent catalana i espanyola, i que no es trenqui aquest país, i ara mateix, els que ens sentim espanyols i catalans no tenim llibertat a Catalunya". El secretari general de VOX, Javier Ortega, diu que "VOX no ha inventat res, VOX ve a retornar a molts espanyols l'esperança que havien perdut, VOX ve a dir que volem viure en democràcia, volem que es respectin les lleis, i no volem que hi hagi colpistes que utilitzen les institucions i els diners de tots per donar un cop d'estat, per convertir Catalunya en una república independent contra la voluntat de tots els espanyols, perquè Catalunya és Espanya, i perquè la sobirania nacional és indivisible".

Lázaro afageix que "tots els colpistes estan on estan gràcies a VOX, o sigui, uns fugits de la justícia i altres en presó preventiva, i això ha estat gràcies als nostres advocats, que tenim uns advocats excepcionals. Segurament si no hagués estat per nosaltres això no estaria tan avançat, i això la gent ho està agraint d'alguna manera, nosaltres defensem la llei, la justícia... i aquesta gent ha comès un delicte i ha de pagar pel que ha fet".

Ortega diu que "el dret a decidir és sobre les coses que es poden decidir: no es pot decidir ni sobre la nació, ni sobre la vida ni sobre la llibertat dels altres".

Els dirigents asseguren que no tenen res a veure amb formacions com Ciutadans o el Partit Popular, i parlen de l'auge que està tenint el partit a tot l'Estat. Lázaro explica que "nosaltres a Tarragona el gener teníem 28 afiliats, ara som més de 110". Ortega parla dels reptes de futur i diu que "com a objectiu immediat volem aconseguir 4 o 5 diputats nacionals, les enquestes, tot i que intenten silenciar-nos, ja ens en donen entre 2 i 4, esperem que siguin entre 5 i 6 diputats al Congrés de Diputats. Creu-me que a les properes eleccions, quan els nostres diputats entrin al Congrés, quan els nostres eurodiputats arribin a Europa, l'altaveu que tindrem arribarà a l'últim racó d'Espanya, i llavors, passarem de 4 a 20, i de 20 a 50, i de 50... serem decisius a l'hora de governar Espanya."

Paraules clau: