Back to top

Vuit anys apostant per la salut entre els més petits

Inculcar hàbits saludables des de petits. Aquesta és la voluntat que es busca amb el projecte Aprenentatge i Servei, que s'impulsa a Reus des de fa més de vuit anys. Són més de 6.000 els alumnes que participaran en els tallers preparats per alumnes de la Universitat Rovira i Virgili dels graus de nutrició, fisioteràpia i educació social.
RDP

Com seure correctament ha estat avui un dels temes tractats en el taller de fisioteràpia impartit a l'escola Marià Fortuny en el taller d'higiene postural. Són més de 6.000 els alumnes de Reus que enguany participaran en el projecte Aprenentatge i Servei, el qual es parteix en tres grans pilars: tallers d'alimentació, de fisioteràpia i d'educació social. La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han renovat la col·laboració que fa possible la celebració de més de 200 tallers repartits per tots els centres de primària i secundària de la ciutat.  

Més enllà d'incidir en la importància d'una alimentació sana o una bona postura, també s'impartiran tallers dirigits a trencar tòpics sobre les drogues i la sexualitat.

Els tallers s'allargaran durant tot l'any, amb la participació d'una trentena d'estudiants de grau de la URV. Amb aquesta edició, ja porten més de vuit anys apostant per la conscienciació de la salut com un element transversal del dia a dia.