Back to top

El Waterpolo CN Reus Ploms enceta temporada dissabte

El Waterpolo CN Reus Ploms enceta temporada aquest cap de setmana. Els reusencs tornen a l'aigua per segon any, després d'haver deixat les piscines durant 12 anys consecutius. El seu primer partit serà contra el Montjuïc, a casa seva.
L'equip de Waterpolo del Club de Natació Reus Ploms ja està llest per tornar a posar-se el banyador i sortir a guanyar.

L'equip de Waterpolo del Club de Natació Reus Ploms ja està llest per tornar a posar-se el banyador i sortir a guanyar. Aquest cap de setmana disputarà contra el Montjuic, a casa seva, un partit que servirà per escalfar motors. És el segon any que competeixen, després d'haver estat aturats durant més d'una dècada. Les cinc noves incorporacions esperonen a l'equip. L'entrenador de l'equip, Javier Álvarez, ha destacat que 'encarem la temporada amb molta il·lusió, va ser una temporada força bona i enguany la volem mantenir i millorar'.

Els objectius a assolir són difícils, ja que en aquesta temporada s'han incorporat almenys quatre nous equips que no posaran les coses fàcils al conjunt reusenc. En aquest sentit, Álvarez ha afegit que 'la lliga és molt competitiva perquè hi ha equips que tenen equips absoluts en primera divisió i els han posat a la lliga B, de manera que hi ha cinc equips que són molt i molt bons. Ens agradaria pujar una posició i passar de la setena a la sisena'.

Després de la complicada piscina del CN Montjuïc d'aquest dissabte el Waterpolo CN Reus Ploms debutarà a casa el dia 21 d'octubre. En aquesta ocasió ho farà contra el CN Sant Feliu B.