El Waterpolo CN Reus Ploms no pot plantar cara a l'Hospitalet B

Els reusencs cauen derrotats (10-16) davant els visitants en un partit on han acusat la manca d'entrenaments
crònica waterpolo ploms hospitalet

La secció de waterpolo del Club Natació Reus Ploms ha perdut (10-16) davant l'Hospitalet B, el quart classificat de la Segona Catalana B. Els reusencs van plantejar un molt bon partit defensiu i ofensiu i els homes de Javi Álvarez es van mantenir vius fins l'últim quart del partit (9-11). Malgrat això, un parcial molt a favor dels visitants (1-5) va acabar donant la victòria definitiva al conjunt barceloní. En línies generals, el reusencs van plantar cara però es van veure superats per la falta d'entrenament.

El proper partit del Waterpolo CN Reus Ploms tindrà lloc aquest dissabte 27 de gener a les 12:45 hores a casa davant el Sabadell B, filial d'un equip de champions.