Back to top

Xavier Fernàndez liderarà el restaurant del Club Nàutic

Es tracta d'un cuiner professional format a l'Escola de Cuina Bellart de Barcelona. Per la seva part, el Bar Lovento passa a ser gestionat per Josep Bach i Dolors Rom, actuals propietaris de l'espai L'Orangerie de Clos Barenys i del Grup El Pati de Cambrils.
acord del club nàutic

El Club Nàutic de Cambrils desvetlla un secret a veus. Després de mesos d'incògnites, el club ha fet públic els professionals que s'ocuparan del restaurant i del BarLovento. D'aquesta manera, serà el cuiner barceloní Xavier Fernández qui s'ocupi del restaurant del Club Nàutic durant un període de sis mesos segons el conveni signat. Fernández és un professional format a l'Escola de Cuina Bellart de Barcelona, que assegura que apostarà per la cuina local i de proximitat. Des de l'any 2006, el restaurant del Club Nàutic va ser gestionat pel cuiner Rubén Campos, vinculat al restaurant Rincón de Diego, que compta amb una estrella Michelin. El dia 7 de gener però, el club va rescindir el seu contracte. 

Barlovento

En el cas del BarLovento,  passa a ser gestionat per Josep Bach i Dolors Rom. Ells són els actuals propietaris de l'espai L'Orangerie de Clos Barenys i del Grup El Pati de Cambrils. Es tracta d'un espai vinculat al conjunt d’accions previstes a l’Escola de Vela, regates i les activitats nàutiques de l’estiu que cada any acull l'equipament nàutic cambrilenc.

En aquests moments, els dos locals es troben en obres de remodelació, però està previst que abans de Setmana Santa estiguin operatius. 

Des del club apunten que una oferta i altra es complementen per oferir un tipus de cuina transversal i de qualitat. 

Notícies relacionades