Back to top

Yanlan Li, la nova fitxatge del CTT Ganxets

El Club Tenis Taula Ganxets ha fitxat una nova jugadora per l'equip de la divisió d'honor. Es tracta de la xinesa Yanlan Li, una esportista considerada una de les millors a l'estat espanyol en aquesta modalitat. Li lluirà la camiseta de l'equip en la segona volta de la Súper Lliga espanyola i s'espera que aporti molta experiència al club.
Yanlan Li, la nova fitxatge del CTT Ganxets

Yanlan Li és la nova incorporació del Club Tenis Taula Ganxets. La xinesa de 56 anys prové del CTT Balaguer. Ha quedat 6 vegades campiona femenina de jugadors veterans i amb els seus equips ha guanyat la lliga professional, la Copa del Rei i la Copa de la Reina en diverses ocasions. En total Li porta sobre les espatlles prop de 25 anys d'experiència en les competicions de més alt nivell del tenis taula espanyol. 

YanLan Li arriba al CTT Ganxets en un moment en que el club travessa un moment delicat pel que fa els resultats. Amb només dues victòries però uns partits molt ajustats a la Super Lliga, l'equip de la divisió femenina necessita una empenta per aconseguir els objectius que s'han marcat. Per altra banda Li també pot aportar tota la seva experiència al club, tant en estratègia durant els partits, com d'aprenentatge pels jugadors més joves. 

Joan Carles Virgili, president del CTT Ganxets ha explicat que " És una jugadora que crec que ens aportarà molt de valor. D'alguna manera ens aportarà molta veterania i saber fer perquè també és entrenadora. És una jugadora considerada de les millor de l'Estat Espanyol". 
 
Els bons resultats de l'equip en les dues últimes temporades van fer que les ganxetes es classifiquessin automàticament en la fase d'ascens de la Súper Lliga femenina . Un repte que el club no va poden afrontar en el seu moment per diverses raons però que espera poder participar-hi enguany si l'equip torna classificar-se. 

Notícies relacionades