Suquet de gat i rata - Cambrils al plat

EL RESTAURANT: DENVER
El Llorenç Blasco és el cuiner i propietari del restaurant i el xiringuito Denver de Cambrils, un establiment familiar on es treballa el producte local, amb respecte i sentiment de responsabilitat vers la gastronomia local. Per fer el plat d’avui ha vingut acompanyat del Mas Sow, cuiner del restaurant des de fa 10 anys. Tots dos ens prepararan un plat sorprenent: un suquet de gat i rata... Sí, però no us espanteu, es tracta de dos peixos que es pesquen a la costa de Cambrils i que el Llorenç s’ha proposat donar a conèixer... i ja us avisem: val molt la pena tastar-los! Mireu, mireu...
LA RECEPTA: SUQUET DE GAT I RATA
Ingredients per a una ració:
- Ceba
- Tomàquet
- Alls
- Nyores
- Ametlles
- Pa torrat
- Oli d’Oliva
- Sal
- Fesols
- Fumet de peix
- Rata
- Gats
- Patata de Prades
- 1 bitxo
Elaboració:
- Feu un romesco amb el tomàquet, la ceba, els alls, les nyores, les ametlles i el pa torrat.
- Sofregiu el peix.
- En una cassola, afegiu el romesco i el fumet. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la patata i quan aquesta estigui mig cuita, afegiu-hi els gats i la rata, els fesols i el bitxo.
LES POSTRES
COPA TROPICAL DE MENJABLANC
Les postres d'aquesta setmana van a càrrec de Menjablanc de Reus, una crema d'ametlles amb matisos de canyella i llimona que podeu fer a casa, en només 2 minuts! A banda de la seva presentació tradicional en terrina de test, podeu servir el Menjablanc de Reus de moltes altres maneres. Com en la proposta d'aquesta setmana. Proveu de fer-ho, us sorprendrà!
Ingredients:
- 1 sobre de Menjablanc de Reus
- 100 grams de sucre
- Mig litre de llet
- Canyella
- Kiwi
- Gerds
- Pinya
- Poma
- I préssec
Instruccions:
CONCURS
