12:45 - 5 desembre 2017
Cambrils al Plat
Popets amb cremós de patata | Cambrils al plat
Els popets són un ingredient molt típic de la cuina mediterrània. Generalment els trobareu en elaboracions amb pocs ingredients, que ajudaran a potenciar el seu sabor.

EL RESTAURANT: LA PALMERA DE LA LLOSA
El George Urquiza és el propietari del restaurant “La Palmera de la Llosa”, un establiment situat en un de les zones de Cambrils amb major creixement en els darrers anys. Per fer el plat d’avui l’acompanyarà el Gerard Cros, professor de cuina de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Junts prepararan uns popets amb cremós de patata, que podreu preparar fàcilment a casa... preneu nota!
LA RECEPTA: Popets amb cremós de patata
INGREDIENTS (per a 2 persones):
- 8 popets
- 2 patates g de patata
- 200 g de nata
- 100 g de mantega
- Coriandre
- Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Netegeu el cap dels popets. Si són petits, no és necessari.
- Poseu aigua a escalfar i quan comenci a bullir, afegiu-hi els popets que han de bullir durant 15 minuts. Un cop cuits, deixeu-los refredar en la mateixa aigua.
- Feu un puré amb les patates, la mantega i la nata fins que quedi ben cremós. Rectifiqueu-ho de sal.
- Escorreu els popets i salteu-los a la cassola.
- En un plat, poseu una base amb el puré i els popets a sobre. Decoreu-ho amb el coriandre.
