Tàrtar de dorada i llagostí - Cambrils al Plat

EL RESTAURANT: MIRAMAR DE CAMBRILS
L’Àngel Fernàndez i l’Umar Shabir són cuiners del restaurant Miramar. Aquest establiment, situat a la zona del Port de Cambrils és un històric del municipi i hi trobareu plats tradicionals de la cuina marinera i també algunes receptes que, respectant el producte de proximitat, juguen amb presentacions més modernes.
Com el tàrtar de dorada i llagostí que veurem a continuació... preneu nota!
LA RECEPTA: TÀRTAR DE DORADA I LLAGOSTÍ
Ingredients per a 4 persones:
- 1200 g de dorada
- 300 g de llagostins
- 1 ou
- 6 branques de julivert
- 1 cullerada de pebre verd en gra
- Oli
- Sal
- Salsa Perrins
- Germinats de remolatxa
- Flor de Mimosa
Elaboració:
- Talleu a daus la dorada i els llagostins i barregeu-ho bé.
- Feu la salsa amb l’ou, el julivert, el pebre, l’oli, la salsa Perrins i la sal i barregeu-la amb el peix.
- Emplateu posant per sobre els germinats de remolatxa i la flor de mimosa.
LES POSTRES
DAUS DE MENJABLANC DE REUS AMB BESCUIT
Les postres d'aquesta setmana van a càrrec de Menjablanc de Reus. A banda de la seva presentació tradicional en terrina de test, podeu servir el Menjablanc de Reus de moltes altres maneres. Com en la proposta d'aquesta setmana.
Necessitareu:
- 1 sobre de Menjablanc de Reus
- 100 grams de sucre
- Mig litre de llet
- Canyella
- Melmelada de taronja i
- Un tall de bescuit
Elaboració
- Poseu la llet al foc i reserveu-ne una mica en un bol
- Afegiu-hi el sucre
- Desfeu el sobre de Menjablanc a la llet que heu reservat
- Afegiu aquesta preparació a la cassola quan arrenqui el bull
- Un cop fet el Menjablanc poseu-lo en un recipient per anar a la nevera
- Quan es refredi talleu-lo a daus i emplateu
- Feu també daus amb el bescuit
- I decoreu amb una mica de i canyella
CONCURS
