Back to top

Centenars de reusencs tornen a protestar contra la pujada d'impostos

Ciutadans a títol individual i representants de diversos sectors socials i econòmics han omplert bona part de la plaça del Mercadal aquest dilluns

La pujada d'impostos prevista a Reus continua portant cua, i diversos centenars de persones s'han tornat a concentrar, aquest dilluns al vespre, a la plaça del Mercadal. Un volum de gent que pot haver rondat el miler ha repetit crits i proclames que ja es van sentir divendres passat, quan el govern va aprovar, en fase inicial i en solitari, els pressupostos i les ordenances fiscals per al 2024.

Aquest dilluns s'han repetit lemes, tant en català com en castellà, com "no pagarem", "mans enlaire, això és un atracament" i "dimissió". La cridòria s'ha centrat, en alguns moments, contra l'alcaldessa, Sandra Guaita, i el PSC. Després de vint minuts durant els quals el nombre de persones no ha afluixat, la concentració s'ha desplaçat a la plaça del Castell, davant de la seu del PSC.

Novament, crits i protestes amb els mateixos lemes, que han aguantat força estona. Entre el públic s'ha arribat a llençar algun ou al cartell amb les sigles del Partit Socialista. Un gest que ha aplaudit la part de manifestació més pròxima a l'edifici. El gruix principal de les persones concentrades el formaven ciutadans a títol individual, tot i que també hi havia representants de sectors econòmics, com el de la restauració, líders veïnals i càrrecs electes i cares conegudes de diversos partits de l'oposició municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades