Back to top

Amanida de quinoa amb llagostins i vinagreta de mostassa i mel

Les receptes de la Gastromòbil: Amanida de quinoa amb llagostins i vinagreta de mostassa i mel

Iván Escudero és el cuiner del restaurant L'indret de Cambrils. La proposta és una amanida de quinoa amb llagostins i vinagreta de mostassa i mel.

Ingredients:

Elaboració: 

GASTROMOBIL llagostins
  1. Poseu a bullir aigua abundant, un cop arrenqui el bull afegiu-hi la quinoa vermella
  2. Passats 2 minuts, afegiu-hi la quinoa blanca i deixeu que bulli 10 minuts més. Coleu-ho tot i deixeu que es refredi.
  3. Peleu els llagostins i escaldeu-los entre 30 i 50 segons. Refredeu-los ràpidament amb aigua i gel.
  4. Talleu la ceba tendra i el cumquat molt petits. 
  5. Peleu el tomàquet i talleu-lo a daus.
  6. Prepareu la vinagreta amb 6 parts d'oli per 2 de vinagre, 1 de mel i 1 de mostassa. Emulsioneu-ho bé.
  7. Emplateu la quinoa, les verdures, un grapat de germinats i la vinagreta en bol. Poseu els llagostins per sobre i acabeu-ho amb els brots de mostassa.

El Restaurant

GASTROMOBIL l'indret

Maridatge

GASTROMOBIL vi

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Dairo, de Cellers Unió. Un vi negre d’intens color cirera i persistent capa amb una elegant aroma de fruits vermells madurs molt concentrada, amb fins matisos de roure i notes minerals. En boca és carnós, llaminer i potent, amb un bon equilibri i una excel·lent expressió varietal.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades