11:04 - 27 novembre 2019
Gastromobil
Amanida tèbia de llamàntol
Les receptes de la Gastromòbil: Restaurant Bresca de Cambrils

Aquesta amanida tèbia de llamàntol és un exemple clar del que trobareu al restaurant Bresca, un establiment on el Xavier Ferraté us cuinarà productes de qualitat amb elaboracions que potenciaran tots el sabors.
Ingredients per 1 ració
- 1/2 llamàntol de mig quilo bullit i pelat
- Una branca de romaní fresc
- 50 g de pastanaga
- 50 g de nap
- 50 g de ceba
- 1 dl oli oliva verge extra DO Siurana
- 0.5dl de vinagre de Xerès
- 0,5dl de vermut blanc
- 1 cullerada de cafè de pebre vermell de la Vera dolç
- Llavors de carbassa torrades
- Una culleradeta de gomassio (sal + sèsam torrat)
- 2 fulles de roure o enciam
Elaboració
- Sofregiu les verdures tallades a la juliana amb l’oli, el pebre vermell de la Vera dolç, el vinagre de Xerès i el vermut blanc. Reserveu-les.
- Poseu a una cassola amb tapa, el llamàntol i el romaní encès, i poseu-ho a fumar durant 5 minuts.
- Emplateu posant les verdures escabetxades a la base i el llamàntol a sobre i acabeu amb posant l’enciam per sobre i amanint-ho bé.
El Restaurant
bresca@brescarestaurant.com
telf.: +34 977 36 95 12
Dr. Fleming, 4 Cambrils
Maridatge
Nostra Sra. Del Portal Blanc, Celler Piñol.