Back to top

Arròs cremós de costella ibèrica

Les receptes de la Gastromòbil: arròs cremós de costella ibèrica

El cuiner Joan Urgellès, instal·lat a les Borges del Camp ens prepara un arròs cremós de costella ibèrica. 

Ingredients:

Elaboració:

GASTROMOBIL
  1. Rostim la costella en una paella amb oli fins que quedi ben daurada. La retirem del foc. 
  2. Daurem els daus de foie-gras a la mateixa paella i els reservem. 
  3. Sofregim la ceba, l'all i el pebrot verd durant uns 10 minuts. Un cop estigui ben sofregit hi incorporem un parell de cullerades de salsa de romesco.
  4. Quan estigui tot ben incorporat, hi posem l'arròs i la costella prèviament daurada. Posem el brou de pollastre i deixem que bulli. 
  5. Quan hagi bullit durant uns 10 minuts, posem el foie-gras a la paella, una mica d'oli de tòfona i un raig de Vermut Miró blanc.

El Restaurant

GASTROMOBIL joan urgellès

 Postres

torró virginias GASTROMÒBIL

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb uns torrons artesans de Virginias. Els tradicionals torrons com el dur d'ametlles o el clàssic torró tou que us faran tornar a la vostra infància. 

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades