13:17 - 23 desembre 2021
Gastromobil
Arròs cremós de costella ibèrica
Les receptes de la Gastromòbil: arròs cremós de costella ibèrica
El cuiner Joan Urgellès, instal·lat a les Borges del Camp ens prepara un arròs cremós de costella ibèrica.
Ingredients:
- Arròs
- Foie-gras
- Costella
- Ceba
- All
- Pebrot verd
- Brou de pollastre
- Oli d’Oliva Verge Extra de la Cooperativa de les Borges del Camp
- Oli amb tòfona
- Romesco
- Vermut Miró blanc
Elaboració:

- Rostim la costella en una paella amb oli fins que quedi ben daurada. La retirem del foc.
- Daurem els daus de foie-gras a la mateixa paella i els reservem.
- Sofregim la ceba, l'all i el pebrot verd durant uns 10 minuts. Un cop estigui ben sofregit hi incorporem un parell de cullerades de salsa de romesco.
- Quan estigui tot ben incorporat, hi posem l'arròs i la costella prèviament daurada. Posem el brou de pollastre i deixem que bulli.
- Quan hagi bullit durant uns 10 minuts, posem el foie-gras a la paella, una mica d'oli de tòfona i un raig de Vermut Miró blanc.
El Restaurant

- Ajuntament de les Borges del Camp
- Plaça de l'Església, 3, 43350 Les Borges del Camp
Postres

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb uns torrons artesans de Virginias. Els tradicionals torrons com el dur d'ametlles o el clàssic torró tou que us faran tornar a la vostra infància.