Back to top

Arròs de galeres i carxofes

Les receptes de la Gastromòbil: Arròs de galeres i carxofes del Restaurant Del Mar

María Fuentes és la cuinera del restaurant Del Mar. La proposta que ens porta és un arròs de galeres i carxofes.

Ingredients:

Per al fumet:

  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cda pebre vermell
  • Oli d’oliva extra verge
  • 6 galeres
  • 250 g peix variat

Per a l’arròs:

  • 2 carxofes
  • 6 galeres
  • 1 sípia neta a trossos
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur
  • 250 g d’arròs
  • Julivert
  • All
  • Sal
  • Oli d’oliva extra verge

Elaboració:

GASTROMOBIL

Per a fer el fumet:

  1. Netegeu i talleu totes les verdures.
  2. Sofregiu les galeres i afegiu-les a una cassola juntament amb les verdures i el pebre vermell.
  3. Cobriu-ho tot amb 1.5 l d’aigua.
  4. Deixeu que bulli durant 30 minuts.

Per a fer l’arròs:

  1. Netegeu les carxofes i trossegeu-les.
  2. Sofregiu les galeres i incorporeu-hi la sípia tallada. Afegiu ceba i tomàquet triturat i pebre vermell.
  3. Un cop tot estigui sofregit, afegiu-hi l’arròs.
  4. Incorporeu el fumet i afegiu les carxofes.
  5. Saleu-ho i deixeu-ho al foc durant aproximadament, 15 minuts, fins que l’arròs estigui melós.
  6. Afegiu-hi una mica d’all i julivert i deixeu-ho reposar durant uns minuts.

El Restaurant

GASTROMOBIL
  • Restaurant Del Mar
  • 977 36 04 07
  • Avinguda de la Diputació, 30, 43850 Cambrils, Tarragona

Maridatge

GASTROMOBIL

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Perlat negre. De color cirera picota amb un aroma de fruites vermelles semi madures, una entrada en boca ampla, fresc, sedós i elegant.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades