12:46 - 21 juliol 2020
Gastromobil
Arròs negre melós amb calmarsets i llagostins
Les receptes del Gastromòbil: Arròs negre melós amb calmarsets i llagostins amb el Restaurant Can Tabares de Mont-roig del Camp
Juan Sebastián és el xef del Restaurant Can Tabares, on podreu trobar cuina de degustació mediterrània. La seva proposta és un arròs negre melós amb calmarsets i llagostins.
Ingredients:
- Pebrot verd
- Ceba
- All
- Arròs
- Llagostins
- Calamars
- Tinta calamar
- Vi blanc
- Aigua
- Oli DOP Siurana
- Sal
Elaboració:

- Talleu ben petit el pebrot, la ceba i l’all. Sofregiu-ho tot junt en oli DOP Siurana abundant.
- Afegiu-hi un got de vi blanc i deixeu que redueixi.
- Afegiu-hi els calamars i deixeu que es facin durant uns 15 minuts.
- Afegiu tinta de calamar i sal.
- Un cop s’hagi es redueixi, afegiu l’aigua i després l’arròs.
- Cinc minuts abans d’emplatar, poseu per sobre els llagostins que es couran amb l’escalfor de l’arròs.
El Restaurant

- Can Tabares
- 877 21 17 54
- Carrer La Pica, 8 Montroig, Cataluna, Spain
Maridatge

Per acompanyar aquest plat us recomanem el Perlat DO Montsant de Cellers Unió. Un vi d’una gran intensitat aromàtica, fresc, sedós i elegant.
