Back to top

Arròs negre melós amb calmarsets i llagostins

Les receptes del Gastromòbil: Arròs negre melós amb calmarsets i llagostins amb el Restaurant Can Tabares de Mont-roig del Camp

Juan Sebastián és el xef del Restaurant Can Tabares, on podreu trobar cuina de degustació mediterrània. La seva proposta és un arròs negre melós amb calmarsets i llagostins.

Ingredients:

  • Pebrot verd
  • Ceba
  • All
  • Arròs
  • Llagostins
  • Calamars
  • Tinta calamar
  • Vi blanc
  • Aigua
  • Oli DOP Siurana
  • Sal

Elaboració:

arros
  1. Talleu ben petit el pebrot, la ceba i l’all. Sofregiu-ho tot junt en oli DOP Siurana abundant.
  2. Afegiu-hi un got de vi blanc i deixeu que redueixi.
  3. Afegiu-hi els calamars i deixeu que es facin durant uns 15 minuts.
  4. Afegiu tinta de calamar i sal.
  5. Un cop s’hagi es redueixi, afegiu l’aigua i després l’arròs.
  6. Cinc minuts abans d’emplatar, poseu per sobre els llagostins que es couran amb l’escalfor de l’arròs.

El Restaurant 

xef
  • Can Tabares
  • 877 21 17 54
  • Carrer La Pica, 8 Montroig, Cataluna, Spain

Maridatge 

perlat

Per acompanyar aquest plat us recomanem el Perlat DO Montsant de Cellers Unió. Un vi d’una gran intensitat aromàtica, fresc, sedós i elegant.

Totes les receptes

miró

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades