09:18 - 18 novembre 2021
Gastromobil
Bao de cranc de closca tova
Les receptes de la Gastromòbil: Bao de cranc de closca tova
Eduard Martí és el cuiner del restaurant La Selva Street Food. La proposta és un Bao de cranc de closca tova.
Ingredients:
Pa gua bao:
- Farina
- Aigua
- Cranc de closca tova
- Panko
Salsa orli:
- Farina vichy
- Aigua
- Sal
Romesco:
- Ametlles
- Avellanes
- Pa de pagès
- Oli d'Oliva Verge Extra Mestral
- Vinagre
- Vi blanc
- Pebre negre i pebre vermell
- Sal
Elaboració:

- Arrebossem els crancs amb la salsa orli i els passem pel panko.
- Coem els pans bao al vapor amb una vaporera asiàtica durant uns 10 minuts.
- Posem oli a la paella i quan estigui calent hi posem els crancs arrebossats i els daurem per les dues bandes. És important que els crancs es coguin bé, per tant, l'oli l'hem de tenir molt calent. Un cop fregits, els retirem del foc i els posem damunt d'un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli restant.
- Emplatem els pans bao amb una mica de romesco per les dues bandes i hi afegim els crancs. Tanquem els pans perquè quedin com uns entrepanets i servim el plat.
El Restaurant

- La Selva Street Food
- 977 23 20 09
- Carrer de les Barques, 6, 43850 Cambrils
Postres

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb uns torrons de licor de Virginias.