Back to top

Bao de cranc de closca tova

Les receptes de la Gastromòbil: Bao de cranc de closca tova

Eduard Martí és el cuiner del restaurant La Selva Street Food. La proposta és un Bao de cranc de closca tova.

Ingredients:

Pa gua bao:

  • Farina
  • Aigua
  • Cranc de closca tova
  • Panko

Salsa orli:

  • Farina vichy
  • Aigua
  • Sal

Romesco:

Elaboració:

pa bao gastromòbil
  1. Arrebossem els crancs amb la salsa orli i els passem pel panko. 
  2. Coem els pans bao al vapor amb una vaporera asiàtica durant uns 10 minuts. 
  3. Posem oli a la paella i quan estigui calent hi posem els crancs arrebossats i els daurem per les dues bandes. És important que els crancs es coguin bé, per tant, l'oli l'hem de tenir molt calent. Un cop fregits, els retirem del foc i els posem damunt d'un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli restant. 
  4. Emplatem els pans bao amb una mica de romesco per les dues bandes i hi afegim els crancs. Tanquem els pans perquè quedin com uns entrepanets i servim el plat. 

El Restaurant

GASTROMOBIL
  • La Selva Street Food
  • 977 23 20 09
  • Carrer de les Barques, 6, 43850 Cambrils

Postres

virginias

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb uns torrons de licor de Virginias

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades