Back to top

Calamars amb favetes i ceba caramelitzada

Les receptes de la Gastromòbil: Calamars ambfavetes i ceba caramelitzada, del restaurant la Caseta de les Piscines

David Alonso és el cuiner del restaurant la Caseta de les Piscines. La proposta són uns calamars amb favetes i ceba caramelitzada.

Ingredients:

Per a 4 persones: 

  • Calamar de potera
  • 150g de favetes
  • Una ceba
  • Sucre morè
  • Soja
  • Moscatell
  • 2 ulles de llorer
  • Pebre vermell
  • Sal negra
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre
  • Vi blanc

Elaboració:

FAVES AMB CEBA CUINA GASTROMOBIL
  1. Feu la ceba caramel·litzada posant 1 ceba tallada a la juliana en un cassó amb sucre morè, soja, moscatell i dues fulles de llorer.
  2. En una paella, poseu les favetes i barregeu-les amb la ceba caramel·litzada. Deixeu que es coguin a foc lent durant 5 minuts.
  3. Marqueu el calamar a la planxa i abans de retirar-lo del foc, afegiu-hi un raig de vi blanc.
  4. Emplateu posan la base de favetes amb ceba caramel·litzada i a sobre el calamar. Acabeu el plat amb una mica de sal negra i pebre vermell.

El Restaurant

DAVID ALONSO CUINER GASTROMOBIL
  • Restaurant la Caseta de les Piscines
  •  977 46 97 71
  • Carretera de Castellvell, 1, 43392 Castellvell del Camp, Tarragona

Maridatge

maridatge vi gastromobil cellers unió

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Reina Elionor, de Cellers Unió. Un vi negres de color vermell robí intens amb un aroma de fruites vermelles madures, confitures i notes balsàmiques, amb presència de torrats i espècies. 

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades