10:18 - 28 octubre 2021
Gastromobil
Carpaccio de corball
Les receptes de la Gastromòbil: Carpaccio de corball
El cuiner Joan Urgellès, instal·lat a les Borges del Camp ens prepara un carpaccio de corball.
Ingredients:
- 300 g de corball net i sense espines
- Ruca
- Llimona
- Daus de foie fresc
- Pa fregit a daus
- Vermut Miró reserva
- Maionesa
- Oli d’Oliva Verge Extra de la Cooperativa de les Borges del Camp
Elaboració:

- Talleu el corball a filets molt prims i poseu-los en un plat, fent una base molt fina.
- Amaniu el corball amb sal, pebre, l'oli d'oliva i una mica de ratlladura de llimona.
- Feu una maionesa amb vermut Miró reserva i poseu uns punts a sobre del corball.
- Acabeu amb unes fulles de ruca i uns daus de pa fregit.
El Restaurant

- Ajuntament de les Borges del Camp
- Plaça de l'Església, 3, 43350 Les Borges del Camp