09:00 - 14 octubre 2021
Gastromobil
Coca de sardines i mango
Les receptes de la Gastromòbil: Coca de sardines i mango
Albert Sanhauja és el cuiner del restaurant Cafè de Reus. La proposta és una coca de sardines i mango.
Ingredients:
- 1 paquet de pasta de full
- 4 llaunes de sardina amb escabetx
- 20 orellons
- 200 ml d’aigua
- 1 mango
- 100 g de ruca
- 30 grans de raïm
- Oli d’oliva verge extra OleAurum DOP Siurana
- Sal
Elaboració:

- Talleu la pasta de full en rectangles de 15 cm de llarg per 4 d’ample.
- Punxeu la massa amb una forquilla perquè no pugi en fornejar-a i feu-la al forn a 175 graus durant 13 minuts.
- Tritureu els orellons amb l’aigua i una mica de sal fins que quedi una crema.
- Traieu les espines de les sardines i guardeu l’escabetx.
- Peleu el raïm i traieu-li les llavors. Talleu-lo per la meitat.
- Talleu el mango a làmines molt fines i reserveu-lo.
- Unteu la coca amb la crema d’orellons. Poseu les sardines a sobre i decoreu-les amb el raïm. Tot seguit, poseu les làmines de mango i acabeu decorant el plat amb una mica de ruca. Amaniu amb l’escabetx que havíeu reservat.
El Restaurant

- El cafè de Reus
- 977 50 75 38
- Carrer del Metge Fortuny, 3, 43201 Reus
Fem un vermut amb...

Abans de començar, us recomanem que feu un vermut de Reus amb Or del Camp. Perquè un bon àpat comença amb un bon vermut.