Back to top

Coca de sardines i mango

Les receptes de la Gastromòbil: Coca de sardines i mango

Albert Sanhauja és el cuiner del restaurant Cafè de Reus. La proposta és una coca de sardines i mango.

Ingredients:

Elaboració: 

GASTROMOBIL
  1. Talleu la pasta de full en rectangles de 15 cm de llarg per 4 d’ample.
  2. Punxeu la massa amb una forquilla perquè no pugi en fornejar-a i feu-la al forn a 175 graus durant 13 minuts.
  3. Tritureu els orellons amb l’aigua i una mica de sal fins que quedi una crema.
  4. Traieu les espines de les sardines i guardeu l’escabetx.
  5. Peleu el raïm i traieu-li les llavors. Talleu-lo per la meitat.
  6. Talleu el mango a làmines molt fines i reserveu-lo.
  7. Unteu la coca amb la crema d’orellons. Poseu les sardines a sobre i decoreu-les amb el raïm. Tot seguit, poseu les làmines de mango i acabeu decorant el plat amb una mica de ruca. Amaniu amb l’escabetx que havíeu reservat. 

El Restaurant

GASTROMOBIL EL CAFÈ DE REUS

Fem un vermut amb...

GASTROMOBIL vermut or del camp

Abans de començar, us recomanem que feu un vermut de Reus amb Or del Camp Perquè un bon àpat comença amb un bon vermut.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades