10:19 - 19 agost 2021
Gastromobil
Cocotxes de lluç amb cloïsses
Les Receptes de la Gastromòbil: Cocotxes de lluç amb cloïsses del restaurant Amonaren Etxea
Aingeru Rodríguez és el cuinera del restaurant Amonaren Etxea. La proposta és un Cocotxes de lluç amb cloïsses.
Ingredients:
- 200 g de cocotxes de lluç
- 12 cloïsses
- 1 gra d’all
- 1 bitxo
- 1/2 got de vi blanc
- Oli d’oliva verge extra OleAurum DOP Siurana
- Sal
- Julivert
Elaboració:
1. Poseu les cloïsses en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
2. Tapeu-les fins que s’obrin. Reserveu l’aigua de la cocció i cloïsses.
3. Piqueu l’all i poseu-lo en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i un bitxo.
4. Saleu les cocotxes i afegiu-les a la cassola. Remeneu la cassola i afegiu-hi mig got de vi blanc.
5. Afegiu l’aigua de coure les cloïsses i seguiu remenant la cassola perquè la salsa quedi ben lligada.
6. Afegiu julivert picat i incorporeu les cloïsses.
7. Deixeu que es cogui tot junt durant un parell de minuts.
El Restaurant
- Restaurant Amonaren Etxea
- 977 826 412
- Carrer Noguer,1, 43772, Botarell,Tarragona