Back to top

Cocotxes de lluç amb cloïsses

Les Receptes de la Gastromòbil: Cocotxes de lluç amb cloïsses del restaurant Amonaren Etxea

Aingeru Rodríguez és el cuinera del restaurant Amonaren Etxea. La proposta és un Cocotxes de lluç amb cloïsses. 

Ingredients:

Elaboració: 

COCOTXES LLUÇ CLOÏSSES Restaurant Amonaren Etxea gastromobil

1. Poseu les cloïsses en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
2. Tapeu-les fins que s’obrin. Reserveu l’aigua de la cocció i cloïsses.
3. Piqueu l’all i poseu-lo en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i un bitxo.
4. Saleu les cocotxes i afegiu-les a la cassola. Remeneu la cassola i afegiu-hi mig got de vi blanc.
5. Afegiu l’aigua de coure les cloïsses i seguiu remenant la cassola perquè la salsa quedi ben lligada.
6. Afegiu julivert picat i incorporeu les cloïsses.
7. Deixeu que es cogui tot junt durant un parell de minuts.

El Restaurant

COCOTXES LLUÇ CLOÏSSES Restaurant Amonaren Etxea gastromobil

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades