Back to top

Conill amb caragols

Les Receptes de la Gastromòbil: Conill amb cargols del restaurant Cal Pepe

Carme Rodríguez és el cuinera del restaurant Cal Pepe. La proposta és un conill amb caragols. 

Ingredients:

Per a 6 persones: 

  • 1 conill
  • 300 g de caragols
  • 2 cebes
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1 gotet de conyac
  • Caldo de coure els caragols
  • Oli d’oliva verge extra OleAurum DOP Siurana
  • Sal
  • Pebre
  • Pebre vermell
  • Farigola
  • Romaní
  • Julivert
  • 2 fulles de llorer
  • 20 g d’ametlles
  • 20 g d’avellanes
  • 6 grans d’all
  • Farina

Elaboració: 

GASTROMOBIL conill caragols cal pepe alforja

1. Talleu el conill, salpebreu-lo i enfarineu-lo.
2. Poseu oli en una cassola i coeu-lo lleument. Reserveu-lo. 
3. Al mateix oli, afegiu-hi la ceba picada molt petita i el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure durant uns minuts.
4. Afegiu la farigola i el romaní mòlts, el pebre vermell i les fulles de llorer.
5. Afegiu-hi el conill de nou i el conyac. Barregeu-ho tot molt bé i afegiu sal al gust.
6. Deixeu que es cogui durant una hora.
7. Feu una picada amb les ametlles, les avellanes, els 6 grans d’all, el julivert, un raig de conyac i oli i sal al gust.
8. Un cop passada l’hora de cocció, afegiu la picada i els caragols al conill.
9. Deixeu que es cogui tot junt durant un quart d’hora més i ja ho podreu servir. 

El Restaurant

GASTROMOBIL conill caragols cal pepe alforja
  • Restaurant Cal Pepe 
  • 977 81 62 44
  • Avinguda de Catalunya, 23, 43365 Alforja, Tarragona

Maridatge 

cellers unió vi gastromobil

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Perlat, de Cellers Unió. Un vi negre de tall modern, d’una gran intensitat aromàtica. Color cirera picota amb aromes de fruites vermelles semimadures que evoquen les mores, els gerds o la grosella negra. És fresc, sedós i elegant. Postgust persistent que ressalta pel seu especial caràcter que tan sols les terres del Montsant poden oferir.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades