Back to top

Cuetes de rap arromescades amb Vermut Miró

Les receptes de la Gastromòbil: Cuetes de rap arromescades amb Vermut Miró

El cuiner Joan Urgellès, instal·lat a les Borges del Camp ens prepara unes cuetes de rap arromescades amb Vermut Miró.

Ingredients:

Elaboració:

GASTROMOBIL cues de rap

Per la picada 

  1. En una olleta amb oli fregim els alls ben daurats, les llesques de pa, la ceba i les ametlles naturals, una vegada ben daurat tot, traiem l’accés d’oli i incorporem la polpa de nyora, el vermut blanc, el tomàquet fregit i el pebre vermell.
  2. A foc lent deixem que redueixi uns 10 minuts i reservem. 
  3. Passem la picada per un robot o túrmix, no molt, que volem que quedin trossos de la picada i no una pasta fina. 

Per les cuetes

  1. En una cassola gran daurem les cuetes de rap prèviament salpebrades pels dos costats i les retirem.
  2. Amb el mateix oli posem les patates tallades en trossos desiguals i semitrencats i les daurem ben daurades per tots els costats, rostides.
  3. Una  vegada al punt afegim la picada de romesco al Vermut Miró i ho deixem rostir i reduir a foc mitjà uns 10 minuts.
  4. Quan la picada es comença a agafar a la cassola incorporem el fumet de peix i a foc fort coem les patates uns 10 minuts, passat aquest temps incorporem les cuetes, remenem bé perquè quedin ben mascarades del romesco i tapem la cassola. Deixem coure 10 minuts a foc mitjà mentre anem remenant la cassola sense espàtula.
  5. Passats 5 dels 10 minuts destapem i afegim una tassa de cafè de Vermut per coure els 5 últims minuts, aportarà l’aroma i sabor a vermut que busquem sense tapar gens el gust de mar i romesco del nostre suquet.
  6. Una vegada passats els minuts deixem reposar 15 minuts per acabar d’incorporar sabors i aromes i ja tenim el romesco llest per menjar.

El Restaurant

GASTROMOBIL joan urgellès

Postres

virginias

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb uns torrons de Virginias. Els sabros més innovadors en format torró, des de straciatella, fins a un molt intens com l'azteca. 

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades