09:36 - 20 novembre 2019
Gastromobil
Dumplings de gamba vermella
Les receptes de la Gastromòbil: Restaurant Cambium de Cambrils

El Jordi Castells, és el xef del restaurant Cambium un restaurant on us serviran productes de qualitat i plats de fusió com aquests dumplings de gamba vermella.
Ingredients
- 10 gambes vermelles fresques
- Pasta fresca per a fer raviolis o massa wonton
- 1 ceba gran
- 1 tros de gingebre
- 2 grans d’alls
- 1/2 litre llet de coco
- 1 litre d’aigua
- Pasta de curri groc
- 1 cullerada de cafè de shichimi togarashi
- 1 cullerada de cafè de sal negre escames.
Elaboració
- Sofregiu l’all picat i el gingebre (sense pelar). Afegiu-hi la pasta de curri, sofregiu-ho i afegiu-hi la llet de coco.
- Peleu les gambes i reserveu-ne el cos. Poseu oli a una olla i afegiu-hi els caps i les pells de les gambes, amb un litre d’aigua. Porteu-ho a ebullició.
- Coleu el brou dels caps i pells de les gambes. Afegiu la meitat d’aquest brou al curri groc i tritureu-ho fins aconseguir una salsa fina.
- Feu els dumplings amb els cossos de les gambes i la massa wonton.
- Amb l’altra meitat del brou, bulliu els dumplings durant 2 minuts.
- Emplateu posant els dumplings i la salsa de curri per sobre. Afegiu-hi un polsim de sichimi togarashi i una mica de sal negra.
El Restaurant
Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 17, 43850 Cambrils, Tarragona
Maridatge
Els Costums blanc, Les Vinyes del Convent.