Back to top

Llobarro amb ortiga de mar i espàrrecs

Les receptes de la Gastromòbil: Llobarro amb ortiga de mar i espàrrecs del Restaurant Can Bosch

Arnau Bosch és el cuiner del restaurant Can Bosch. El plat que ens porta combina ingredients tradicionals amb d'altres més exòtics. La proposta és un llobarro amb ortiga de mar i espàrrecs.

Ingredients:

  • Llobarro
  • Ortigues de mar
  • Espàrrecs blancs
  • Pinyons 
  • Caldo de pollastre
  • Fumet de peix i marisc
  • Brots de mostassa
  • Mantega
  • Sal 
  • Sucre 
  • Oli d’oliva extra verge

Elaboració:

GASTROMOBIL

Per a la salsa d’ortiga: 

  1. Marqueu les ortigues prèviament congelades a la paella amb un raig d’oli.
  2. Quan les ortigues estiguin marcades, afegiu uns daus de mantega, sal, sucre i fumet de peix. Deixeu que bulli i es redueixi. 
  3. Un cop la salsa s’hagi reduït, coleu-la i tritureu-la perquè quedi molt fina. 

Pel velouté de pinyons: 

  1. Poseu caldo de pollastre molt reduït i uns quants pinyons torrats al got de la trituradora i tritureu-ho tot bé
  2. Coleu-lo perquè quedi molt fi. 

Per acabar:

  1. Marqueu el llobarro a la paella amb un bon raig d’oli d’oliva extra verge. 
  2. Marqueu els espàrrecs a la paella i afegiu-hi uns daus de mantega
  3. Emplateu posant a la base una mica de salsa d’ortiga, velouté de pinyons, a sobre el llobarro i acompanyeu-ho amb els espàrrecs, caviar d’oli i uns brots de mostassa

El Restaurant

arnau bosch gastromobil

Maridatge

gastromòbil

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Perlat Blanc, de Cellers Unió. De color groc pàl·lid, transparent i brillant amb un aroma que evoca flors blanques i silvestres i un postgust llarg i sedós.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades