10:13 - 15 setembre 2020
Gastromobil
Mandonguilles amb salsa de mostassa, farigola i parmesà
Les receptes del Gastromòbil: Mandonguilles amb salsa de mostassa, farigola i parmesà del Restaurant Pep Cardona
En Pep Cardona és el cuiner del seu propi restaurant, que duu el seu nom. La proposta que ens porta són mandonguilles amb salsa de mostassa, farigola i parmesà.
Ingredients:
- ½ kg de carn de porc
- ½ kg de carn de vedella
- 2 cebes
- 1 tomàquet
- 1 poma de Prades
- ½ albergínia
- 2 alls
- 1 gotet de conyac
- 2 ous
- Crema de llet
- Pa sec
- Farina
- Mostassa
- 1 ampolla de cervesa IPA Complot
- Formatge parmesà en pols
- Aigua
- 2 cullerades de sucre
- Oli d'oliva DOP Siurana
- Pebre
- Sal
Elaboració:

- Sofregiu les cebes, l’albergínia, el tomàquet sense pell, una poma de Prades i un all amb abundant oli d’oliva DOP Siurana. Salpebreu i
afegiu-hi un gotet de conyac. - Mentre es fa el sofregit, barregeu la carn de porc i de vedella, amb una mica de pa sec, 2 ous, crema de llet, farigola i un all trinxat. Salpebreu i barregeu bé tots els ingredients perquè quedi una barreja homogènia.
- Quan el sofregit estigui gairebé fet, afegiu-hi una cullerada de mostassa i mitja ampolla de cervesa IPA Complot amb llúpol de Prades.
- Afegiu-hi parmesà en pols, una mica d’aigua i un raig de crema de llet. Deixeu que es faci durant una estona i quan estigui cuit, afegiu-hi dues cullerades de sucre. Reserveu.
- Feu les mandonguilles, enfarineu-les i fregiu-les en oli calent.
- Tritureu bé tot el sofregit.
- Afegiu les mandonguilles fregides al sofregit triturat i poseu-ho a coure durant un minuts més.
El Restaurant

- Pep Cardona
- 977 86 82 36
- C/ Nou del pont, 9, Prades
Maridatge

Us recomanem que marideu aquest plat amb el Dairo Criança DO Montsant, de Cellers Unió. Un vi amb aroma a fruits vermells, fet a partir de les varietats garnatxa, samsó i sirà.
