Back to top

Micuit de foie

Les receptes del Gastromòbil: Restaurant Les Barques de Cambrils
micuit

El Xavier Capella, dels restaurant Les Barques de Cambrils ens porta avui una elaboració perquè pugueu fer a casa un producte deliciós: el micuit de foie. Preneu nota que comencem!

Ingredients 

  • 1 fetge d’ànec
  • Pedro Ximenez
  • Salsa de fruits vermells
  • Pa torrat
  • Oli d’oliva extra verge DO Siurana
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Esmicoleu el fetge d’ànec i netegeu-lo bé.
  2. Poseu-lo en una cassola al foc amb sal, pebre i un raig de Pedro Ximénez.
  3. Deixeu que es desfassi una mica.
  4. Retireu-lo del foc i poseu –lo en una bossa al buit a la nevera durant unes tres hores.
  5. Passat aquest temps, treiu-lo de la bossa i feu-ne talls.
  6. Serviu-ho acompanyat d’una salsa de fruits vermells i amb unes torradetes de pa.

El Restaurant

cuienr barques

Restaurant Les Barques

Les Barques Cambrils 

Telf.: 977 366 455

Consolat de Mar, 64

Les Barques Cambrils Port

Telf.: 977 362 792

Passeig Miramar, 33

Les Barques Vilafortuny

Telf.: 977 381 576

C/ Andromeda, 1

Les Barques Salou

Telf.: 977 351 566

C/ Colón, 19

Maridatge

Josefina Piñol (dolç), Celler Piñol

Totes les receptes

 

Paraules clau:

Notícies relacionades